Program för helgens äventyrarhajk

Hajk för Äventyrare och Rover   9.00 Samling i Kvarntorp   9.30 Vandring runt Söderhavet   12.00 lunch Potatisbullar med bacon och lingonsylt   Välja mellan aktivitet 13.30 Mountainbike på teknikbanan och blå slinga. Oliver och Cajsa guidar. 13.30 Trappen Läs mer »

St:Georg

Idag har vi i Kumla Scoutkår firat St:Georg i Sveaborg. Nya scouter blev invigda scouter och fick vår fina nya kårhalsduk. Sedan var det dags för märkesutdelning för scouterna, det blev olika sorters sjukvårds och elda märken. Efter ceremonin var Läs mer »

Avklarad nattjakt

Nu har Kumla Scoutkår varit ute på äventyr. Denna gång var vi i Almbyskogarna och genomförde en nattjakt efter poäng. Vi var tre patruller från Kumla som deltog. En äventyrarpatrull, en utmanarpatrull samt en ledarpatrull. Kvällen började med att ett Läs mer »

Prova på scouting

Idag har vi haft träff för nya barn som var intresserade utav scouterna och vad vi håller på med. Ett stort gäng barn som åkte hem med ett leende på läpparna och som säkert dyker upp nästa gång

Kanothajk

Nu har vi varit ute på en underbar kanothajk. Vi började i fredags med fin paddling på små sjöar. På kvällen satte vi upp våra vindskydd på ett ställe som vi hade besökt tidigare. När det sedan blev lördag så Läs mer »

Hej världen!

Här kan det att skrivas om alla äventyr som vi i Kumla Scoutkår kommer att göra. Var redo. Alltid redo.