Kumla scoutkår är värd för årets JOTA-JOTI

Tredje söndagen i oktober arrangeras varje år JOTA-JOTI (Jamboree On The Air – Jamboree On The Internet). I vårt scoutdistrikt, Scouterna Örebro län, går stafettpinnen runt mellan scoutkårerna och vi turas om att arrangera detta. I år är det Kumlas Läs mer »

Höstvandring för Upptäckare och Äventyrare

Välkommen på höstvandring med Upptäckare och Äventyrare – Söndag 13 oktober 2019. Vi samlas kl 09:00 på Kulturskolans parkering bredvid OK/Q8 för gemensam avfärd. Beroende på hur många vi blir kan vi behöva hjälp av föräldrar att skjutsa och hämta. Läs mer »

Nu finns höstens program

Programmet för höstterminen finns nu att hitta under rubriken För scouter. Välkomna till en härlig hösttermin med Kumla scoutkår

Kumla scoutkårs höstupptakt lördag 31/8

Kumla scoutkår inbjuder alla nuvarande och nya scouter till ett nytt scoutår med upptakt vid Kumlahallen lördag 31/8 klockan 13.00 – 14.30. Se vidare bifogad fil för information detta evenemang och resterande scoutår. Varmt välkomna till oss i Kumla scoutkår Läs mer »

Dags för Kumla scoutkårs kårläger – Tillbaka till forntiden

Nu är det bara timmar kvar till det är dags för årets kårläger. Start på torsdag klockan 10:00 vid Sveaborg. Bifogat finner ni lägermeddelande nummer 3 som tidigare skickats ut via epost till deltagarna.

Preliminäranmälan sommarläger Tillbaka till forntiden 2019

För att kunna detaljplanera sommarens läger önskar vi att alla som är intresserade av att följa med på detta gör en preliminäranmälan och lämnar denna till din ledare senast lördag 18 maj 2019. Läs vidare i bifogat dokument. Lägermeddelande 1 Läs mer »

Sommarläger 2019

Årets sommarläger Tillbaka till forntiden 2019 går av stapeln 1 – 4 augusti 2019. Reservera därför dessa dagar. Mer information kommer.

Sveaborgsdag och St Georgsfirande

Helgen lördag 27 och söndag 28 april är det dags för Sveaborgsdag samt ett något försenat St Georgsfirande. Läs vidare i kalendern här på hemsidan för mer info om respektive aktivitet alternativt titta på vår Facebooksida.

Invigning av Kumla scoutkårs nya lokal samt årsmöte 2019

Kumla scoutkår inbjuder alla scouter till invigning av vår nya lokal med efterföljande årsmöte. Läs vidare i bifogad inbjudan och anmäld er senast 21 mars. Inbjudan till Kumla scoutkårs invigning av vår lokal samt årsmöte 2019

Vinterläger Drakdrottningen 2019

Till helgen är det dags för vinterläger Drakdrottningen 2019. Även om vinternär på väg att försvinna verkar det som så är det flera saker att tänka på för att ett vinterläger ska bli en bra upplevelse. Vi uppmanar därför alla Läs mer »